Vacances-Morvan  

Ondertitel

Meest gestelde vragen

 

Is er in de gites beddengoed aanwezig?
U dient zelf te zorgen voor badlakens, hand-/ theedoeken en beddengoed. Beddengoed wil zeggen; een onderlaken, een dekbedhoes en kussenslopen. Bij de informatie van de betreffende gites kunt u de maten van matrassen en dekbedden vinden. Mocht het voor u echt bezwaarlijk zijn om zelf beddengoed mee te nemen dan kunt u het bij ons huren. De kosten zijn voor beddengoed €5,00 per persoon.


Wat zijn de extra kosten?
Wij rekenen toeristenbelasting, de kosten hiervoor zijn €0,75 per persoon per dag (vanaf 12 jaar). Niet iedere gemeente heft toeristenbelasting, doen zij dat niet dan rekenen wij dit natuurlijk ook niet door.

Wij rekenen €20,00 administratiekosten.  

Voor sommige huizen geldt een verplichte eindschoonmaak, de kosten hiervoor bedragen €50,00. Bij andere huizen heeft u de keuze om het zelf te regelen. Informatie hierover vindt u bij de beschrijving van de huizen.

Bij sommige huizen zijn huisdieren na overleg toegestaan. Voor het verblijf rekenen wij €25,00 extra. 

 

Hoe moet ik de rekening betalen?
Nadat u gereserveerd heeft krijgt u van ons een rekening toegestuurd. Deze rekening dient in twee keer betaald te worden. De eerste betaling dient u uiterlijk 10 dagen na het ontvangen van de rekening te betalen. De tweede betaling dient u uiterlijk 1 maand voor de huurperiode overgemaakt te hebben. Bij reservering binnen een maand voor aanvang van de huurperiode dient u de beide betalingen uiterlijk 10 dagen na het ontvangen van de rekening overgemaakt te hebben. 

 

Wanneer krijg ik de route en de sleutelplek toegestuurd?
Een week voor aanvang van de huurperiode krijgt u de route en de sleutelplek toegestuurd. 

 

Kunt u mij de straatnaam en het huisnummer toesturen?
De vakantiehuizen van Vacances-Morvan liggen in kleine gehuchtjes die meestal geen straatnamen en huisnummers hebben. In de routebeschrijving staat echter precies beschreven hoe u er kunt komen. De coördinaten staan erbij. 

  

Werkt mijn mobiele telefoon in het vakantiehuis?
De ervaring leert dat u niet in alle vakantiehuizen constant bereik heeft met uw mobiele telefoon. (ook afhankelijk van het type.) Vaak heeft u wel bereik als u even de weg of de heuvel oploopt. 

 

Hoe laat kunnen wij in het vakantiehuis terecht?
Op de dag van aankomst kunt u vanaf 16.00 uur in het vakantiehuis terecht. Op de dag van vertrek dient u om 10.00 uur het vakantiehuis verlaten te hebben. 

 

Welke weken rekent u tot het hoogseizoen?
De schoolvakanties van Nederland en België; de week 18 en 19, week 27 t/m 35 en week 42 t/m 44. 


Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust .

e-mail: [email protected]

 Telefoon 0033-780421576 / 0033-780421576