Vacances-Morvan  

Ondertitel

Vrijstaand boerderijtje op 700 meter in de heuvels van het Parc Naturel Régional du Morvan.

 

Houdt u van het gevoel alleen op de wereld te zijn, maar wilt u toch zo af en toe uit het dorp een haan horen kraaien of een ezel horen balken, dan is dit de ideale plek. Het huis ligt op een heuvel boven Les Buteaux (gemeente Fâchin), aan het einde van een semi-verharde weg, met het bos in de rug en aan de voorzijde weiland en eindeloze vergezichten van de Bourgogne. Geen buurhuizen. 


Dit  sfeervolle vakantiehuis, met uniek uitzicht op het omringende heuvellandschap en op 10 minuten rijden afstand van het stadje Chateau-Chinon is vooral geliefd bij natuurliefhebbers, rustzoekers en sporters. Het is de ideale plek om te onthaasten en te genieten van het goede Franse leven.


De Boshut heeft een sfeervolle royale eetkeuken die in open verbinding staat met de woonkamer. Er staat een zeer behaaglijke hout gestookte Esse-Cooker. Deze doet dienst als verwarming en als fornuis.  Naast dit fornuis is een gewoon gasfornuis aanwezig ( 4 pitten en een oven) en een koelkast-vries combinatie. In de keuken staat verder een buffetkast en een eettafel met 4 stoelen. Vanuit de keuken loopt u zo het terras op en de tuin in.


In het verlengde van de keuken is een ruimte met een bank, uitzicht over het weiland naar Chateau-Chinon en Nevers.  

  

Er is een ruime eenvoudige en sfeervol ingerichte woonkamer met een eiken balken plafond, een zithoek , een werkplek, een goed gevulde boekenkast en een stoere houtkachel. Het beschikt over een draadloze internet verbinding die u onbeperkt kunt gebruiken.

 

Vanuit de woonkamer bereikt u via een halletje de gezellige slaapkamer met een groot twee persoonsbed (matrasmaat 180 cm x 200 cm met 1 tweepersoons dekbed van 220 cm x 240 cm of 2 éénpersoons dekbedden),  nachtkastje en een kledingkast.

Boven bevindt zich een zeer royale tweede slaapkamer. Hier staan twee 1-persoonsbedden , deze zijn met een matras-topper erop ook prima te gebruiken als 2 persoonsbed. Vanuit uw bed kunt u zo de sterrenhemel bewonderen.......hoe mooi is dat !
 

Recent volledig vernieuwde badkamer met regendouche, handdouche, toilet, grote wasbak en elektrische verwarming. 


Rondom het huis ligt een tuin. Naast de keuken is een terrasje met een tafel en stoelen. Aan de kopse kant van het huis een terras met een geweldig wijds uitzicht. U heeft hier alle ruimte en privacy. Er zijn een tuinset (tafel met 4 stoelen), 2 relaxstoelen, parasols en een bbq aanwezig.

Les buteaux
Beschikbaarheid:
 
 APRIL / MEI


Week 18 :  verhuurd

Week 19 :  verhuurd

Week 20 : verhuurd

Week 21 :  verhuurd

Week 22 : verhuurd

  

JUNI


Week 23 : verhuurd

Week 24 : verhuurd

Week 25 : verhuurd

Week 26 : verhuurd



JULI


Week 27 : verhuurd

Week 28 : verhuurd

Week 29 : verhuurd

Week 30 : verhuurd

Week 31  : verhuurd

 


 AUGUSTUS


Week 32 : verhuurd

Week 33 : verhuurd

Week 34 : verhuurd

Week 35 : verhuurd




 


SEPTEMBER


Week 36 : verhuurd

Week 37 : verhuurd

Week 38 : verhuurd

Week 39 : verhuurd


 

OKTOBER


Week 40 : verhuurd

Week 41  : verhuurd

Week 42 : verhuurd

Week 43 : verhuurd

Week 44 : verhuurd